Kunsten at lave gourmet-omeletter - uden at æggene går i stykker.
-
Le Rustique Camembert 1/4
- Æg 4
- Cremefraiche 2 spsk.
- Hakket purløg 1 spsk.
- Finthakket persille 1 spsk.
- Hakket oregano 1 spsk.
- Skalotteløg 1
- Letsaltet smør 15 g
- Salt og peber
- Pisk æggene i en røreskål. Tilsæt cremefraiche og urter.
- Skræl skalotteløget, og hak det fint.
- Smelt smørret i en pande, og brun skalotteløgene i et par minutter, før du hælder æggeblandingen i. Krydr med salt og peber.
- Skru ned for varmen, og tilbered forsigtigt.
- Skær Le Rustique Camembert i tynde skiver, og læg dem på halvdelen af omeletten, når den har sat sig. Fold omeletten, og servér med det samme.