Le Rustique Camembert med løg og bacontern er en ægte delikatesse og perfekt til en kold vinteraften!
Servér med en blandet salat.
-
Le Rustique Camembert 1
- Olivenolie 1/2 spsk.,
- Løg, finthakket 1/4
- Røget bacon i tern 50g
- Salt og peber
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Fjern al emballage fra Le Rustique Camembert, og put osten i et ildfast fad. Fjern toppen af skorpen ved at skære en cirkel rundt i kanten oven på camemberten, og tag den forsigtigt af.
- Steg løg og bacon forsigtigt i olien, indtil gylden, og hæld så både løg og bacon ned i midten af camemberten, og krydr med salt og peber.
- Læg skorpen på igen. Lad osten bage i 20-25 minutter, til camemberten er helt smeltet.
- Nyd retten på traditionel vis ved at spise den smeltede ost med stykker af godt brød.