
Lækker på alle måder!
-
Le Rustique Camembert 1/2
- Store Malosson-drueagurker 4
- Stor tomat 1
- Rødløg 1
- Ketchup 2 spsk.
- Sennep 2 spsk.,
- Burgerboller 4
- Hakket oksekødsbøffer 4
- Salatblade
- salt og peber
- Skær drueagurkerne igennem på langs. Vask tomaten, og skær den i skiver. Skræl rødløget, og hak et fint.
- Bland ketchup og sennep i en skål, og skær camemberten i tynde skiver.
- Skær burgerbollerne i halve, og rist dem i ovnen eller på en brødrister.
- Krydr burgerbøfferne med salt og peber, og tilbered dem på den ene side ved høj varme. Vend dem, og læg 3 skiver camembert på hver bøf.
- Smør ketchup- og sennepsblandingen på burgerbollerne, og læg camembert-bøfferne på den nederste halvdel af bollen. Tilføj en skive tomat, lidt hakket løg, nogle skiver drueagurker og et salatblad. Læg den øverste halvdel af burgerbollen på, og servér med det samme.