Our history

Noget historie

Historien med Jean Verrier, en mand med en passion. I 1975  udviklede han opskriften, der fik Le Rustique til at bevæge sig ud over Nordmandiets grænser: Camembert Le Rustique. Den dag i dag har vores ostemagere stadig det samme ønske om at skabe oste med en unik og uforlignelig smag. Læs om Le Rustiques enkle og autentiske historie.

jean verrier le rustique
 

1. Jean Verrier, en passion for osteproduktion

Camembert Le Rustique er skabt ud fra passion og ekspertisen fra én mand: Jean Verrier.
Denne mand, med en passion for ost og autencitet, fandt i en ung alder sin livsbane, da han arbejdede i mejeriet i sin fødeby Condé sur Sarthe, mellem de grønne marker i Normandiet, som er fødestedet for den originale Camembert.

2. Camembert, hvor historien om le rustique begynder

Få år senere udviklede Jean Verrier den perfekte opskrift, der siden 1975 har gjort ham berømt udenfor Normandiets grænser: Camembert Le Rustique. Andre oste fulgte efter denne, alle med den samme passion og ekspertise for osteproduktion.

le rustique
 
camembert le rustique
 

3. Le Rustique, helt enkelt og med autentisk smag

Gennem årene blev Le Rustique en fast bestanddel i de Franske husholdninger. Franskmændene kan på et øjeblik genkende deres favorit ost, takket være træ æsken med det brændemærkede design og den køkkenternede serviet! Det fortælles, at en lokal handlende, der havde overskud af køkkenternet papir på lager, overtalte Jean Verrier til at anvende det til at præsentere sin berømte Camembert i en enkel og autentisk stil.

4. 40 års gengældt kærlighed

Jean Verriers ekspertise for osteproduktion spænder over årtier, med en række af produkter, ikke kun i Frankrig men også længere ude i verden.
Med sin uovertrufne fyldige og cremede konsistens, er Le Rustique symbolet på 40 års kærlighed til Camembert.

camembert le rustique